Fiecare persoana, atunci cand isi doreste un concediu binemeritat, opteaza pentru o serie de servicii, printre care se numara si cele din cadrul unei unitati de cazare. Imaginati-va cum alegeti dumneavoastra cea mai buna optiune de cazare, astfel incat sa puteti aprecia importanta acestor servicii.

Asadar, marea majoritate a clientilor sunt atenti in aceasta situatie la gradul de confort de care urmeaza sa beneficieze, considerand faptul ca nivelul de calitate al acestor servicii coincide pe deplin cu gradul de confort. Pentru ca o persoana sa se simta conform asteptarilor in cadrul unitatii de cazare alese, fiecare hotel sau pensiune trebuie sa isi focuseze atentia pe intreg pachetul de servicii. Este vorba despre prosoape, perne, lenjerii si pana la cosmetice hoteliere.

Daca in cele mai multe cazuri atentia proprietarilor de unitati hoteliere se focuseaza pe textile, cosmeticele hoteliere sunt neglijate frecvent. Totusi, acestea sunt elemente importante ce contribuie la gradul de confortul resimtit de clienti.

Haideti sa vedem care sunt acele cosmetice hoteliere ce nu trebuie nicicum sa lipseasca din cadrul unei unitati de cazare:

  1. Sapunuri, sampoane, geluri de dus si creme de corp

Daca dumneavoastra sunteti o persoana organizata care prefera sa renunte la cateva tinute din bagaj pentru a le face loc acestor produse, nu ati prefera sa optati pentru o unitate de cazare care sa le aiba in dotare?

Cate persoane nu au fost puse in situatii neplacute atunci cand si-au adus de acasa astfel de articole, care s-au varsat in bagaj si au patat toate hainele? Ei bine, o unitate de cazare care se respecta si, de asemenea, care isi respecta clientii le va pune la dispozitie acestora astfel de produse deosebit de importante pentru igiena personala.

Totusi, nu este de ajuns ca aceste articole sa fie in dotare pentru multumirea clientilor, ci sa fie si  noi, bune de utilizat, precum si de inalta calitate. Este posibil ca anumite persoane sa aiba pielea sensibila, cu siguranta nu si-ar dori sa foloseasca un produs care sa o afecteze mai tare, nu-i asa?

  1. Pieptene, kit de barbierit, kit dentar si kit de cusut

Da, in marea majoriate a cazurilor nu mergem in concediu pentru a ne apuca de cusut, insa cum procedam daca bluza preferata se agata si avem nevoie urgent de un astfel de kit? De asemenea, atunci cand calitatea este indubitabila intr-o unitate hoteliera, clientii vor apela fara doar si poate la pieptenele, kitul de barbierit sau cel dentar care este pus la dispozitie.

Daca pana acum ati neglijat aceste produse, trebuie sa stiti ca prin astfel de mici amanunte ajungeti sa va fidelizati clientela, care va mai apela si pe viitor la serviciile dumneavoastra.

  1. Alte cosmetice hoteliere

Pe langa produsele mentionate in randurile de mai sus, o unitate de cazare mai poate opta si pentru papuci de casa pentru oaspeti, saci de rufe, pungi sterile pentru pahare, placute de agatat pe usa („Nu deranjati!) si nu numai. Toate acestea sunt deosebit de importante pentru ca fiecare client sa inteleaga ca luati intimitatea si confortul sau in serios.

De asemenea, fiecare unitate hoteliera trebuie sa aiba in vedere utilizarea celor mai profesionale produse de curatenie si de igienizare, astfel incat clientii sa nu beneficieze doar de conditii corespunzatoare de cazare, ci sa fie si pe deplin multumiti de acestea.

Asadar, confortul si gradul de curatenie, respectiv de igienizare sunt acele aspecte care fac diferenta dintre o unitate de cazare ce va fi bine vazuta de clienti si o alta, care va fi evitata.

Daca sunteti interesati in a va dota unitatea de cazare atat cu cosmetice hoteliere, cat si cu produse de curatenie si igienizare de inalta calitate, va asteptam in cadrul site-ului nostru clinit.ro cu oferte avantajoase si produse ce va vor multumi pe deplin atat pe dumneavoastra, in calitate de administratori ai unitatilor de cazare, cat si pe oaspetii pe care ii veti gazdui.