Desi curatenia nu este o misiune prea placuta, rezultatul este cel de care ne bucuram cu totii. Este extrem de important sa mentinem igiena in mediul in care traim si trebuie sa avem o astfel de preocupare in mod repetat, zilnic. Mai cu seama cand vine vorba de zona baii, este important ca partea de curatenie si dezinfectare sa se realizeze in mod minutios.

Astazi va recomandam cateva produse destinate a fi folosite in zona baii. De la detergenti la detartrant, descopera in randurile ce urmeaza produse indispensabile pentru igiena baii.

Detergentul pentru grupurile sanitare

Un astfel de produs este prietenos cu suprafetele, insa actioneaza in profunzime asupra depunerilor de calcar, chiar si dintre cele mai incapatanate. Destinat a fi necesar in curatarea zonelor cu placi ceramice de genul gresie si faianta, acest tip de detergent este produs pe baza de acid fosforic.

Folosirea acestuia presupune a realiza o compozitie cu apa, produsul fiind foarte concentrat. In functie de dificultatea petelor se va realiza si dozajul corespunzator. Atat timp cat se pastreaza in mod corect acest ghid nu exista temeri ca un astfel de produs nu va avea efect sau ca va afecta suprafetele – de evitat cele din marmura sau mozaic.

Un astfel de produs se poate folosi in misiunea curateniei, cu dilutie corespunzatoare in functie de cat de intensa trebuie sa fie actiunea acestuia.

Dezinfectantul de baie

Este absolut necesar sa va bazati pe un astfel de produs. Cel produs de Majordom Hygiene vine in 3 variante, cu pin, lamaie sau cu miros floral, cu optiuni dintre cele mai comune, mirosuri echilibrate pentru zona de baie.

Un astfel de produs nu are nevoie de clatire, ceea ce face ca aplicarea sa fie cu atat mai avantajoasa. Cu ajutorul acestuia se pot spala toate suprafetele din baie, avand nevoie de un raport de dilutie – pentru un mod mai usor si rapid de a realiza asta puteti folosi doza de un capac de produs in amestec cu 100 ml de apa.

Detartrant

Un astfel de produs are cea mai puternica actiune in vasul de toaleta. Nu numai ca previne depunerile, insa le si dizolva. Se recomanda a fi folosit in acele cazuri in care vasul de toaleta este din portelan sau pe suprafete vitrate. Cateva minute de actiune a detartrantului inseamna un rezultat garantat. Pentru situatii in care depunerile sunt mai vechi se recomanda aplicarea pentru o actiune de o ora dupa care se intervine cu clatirea.

Se va folosi cu succes de fiecare data cand este nevoie, mai cu seama cand depunerile incep sa se observe cu ochiul liber.

Flaconul va favoriza aplicarea, nu are nevoie de dilutie, deci se aplica pur si simplu si partea si mai buna este ca emana un miros placut. Deci nu mai trebuie sa se intervina la final pentru a elimina izul substantei toxice.

Alte completari la clasa de produse de igiena pentru baie sunt pastilele pentru pisoar, sapun lichid – cel mai indicat de altfel intrucat se vor evita astfel depunerile de sapun, alunecarea acestuia, ruperea etc. – sau sapun spuma, gel de dus, sampon sau odorizanti. Atunci cand produsele ce au nevoie de dilutie si vin in cantitati mari nu sunt practice de folosit, utilizatorii casnici se pot rezuma la acei detergenti ce vin in flacoane numai bune de aplicat. Un astfel de detergent este cel de la Cif, care curata si dezinfecteaza, fiind aplicat direct din recipient, prin pulverizare.

Cei interesati vor regasi in cadrul paginii noastre numeroase optiuni ale detergentilor cu care baia se poate curata in mod impecabil. Va oferim si preturi acceptabile, astfel ca ramane o chestiune de alegere a tipului de detergent preferat.