Pentru a duce un stil de viata sanatos si voios, mediul in care oricine isi desfasoara activitatea trebuie sa fie unul cat se poate de curat, ingrijit si perfect igienizat. Aceasta misiune poate fi, insa, dusa la bun sfarsit doar cu ajutorul unor produse de curatat profesionale, precum si a unei bune organizari din partea persoanei care le foloseste.

In orice casa ingrijita trebuie sa fie prezente cel putin 5 tipuri de produse, care sa contribuie la indeplinirea cu succes a misiunii de igienizare si curatenie profesionala. Odata ce toate acestea isi vor avea locul in casa ta, iti va fi mult mai usor sa iti ingrijesti corespunzator locuinta, astfel incat sa traiesti intr-un mediu cat mai sanatos si mai primitor.

Un apartament, o garsoniera sau o casa care este intotdeauna curata si igienizata, e mult mai apreciata decat o proprietate luxoasa, dar neingrijita corespunzator. Mediul in care traim, ne influenteaza extrem de mult stilul de viata. Astfel, daca suntem inconjurati de ordine, vom fi mult mai voiosi si mai pozitivi.

Iata care sunt cele 5 lucruri ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa curata si perfect igienizata:

  1. Detergentii profesionali

In niciun caz nu trebuie sa lipseasca din locuinte detergentii profesionali. Acestia trebuie sa fie alesi in asa masura incat sa indeparteze eficient murdariile de pe orice tip de suprafata. De altfel, detergentii de care ai nevoie in casa ta, pentru a mentine curatenia in interior, sunt cei destinati indepartarii murdariilor de pe suprafete precum inox, pardoseli, geam, dar si lemn.

Chiar in cadrul magazinului nostru online clinit.ro, vei gasi toate tipurile de detergenti necesari care sa te ajute sa mentii o „curatenie luna” in locuinta ta.

Fiecare in parte are misiunea de a indeparta murdaria de pe suprafete, astfel incat rezultatul final sa fie cel vizat: ca totul sa luceasca in casa.

  1. Dezinfectantii

In mod cert, dezinfectantii nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din locuinta nimanui. Acestia au capacitatea de a indeparta eficient si in totalitate bacteriile de pe orice tip de suprafata. De altfel, in cadrul magazinului nostru online vei gasi atat dezinfectanti sub forma de pulverizator, cat si clasici. Totusi, cert e ca cel cu pulverizator este mult mai usor de utilizat, iar eficienta nu lasa de dorit.

  1. Buretii si lavetele

 Indiferent cat de calitative sunt solutiile de igienizare si de curatenie, atat timp cat lavetele si buretii utilizati in indepartarea murdariei de pe orice tip de suprafata nu e intocmai eficient, nici rezultatul final nu va fi prea satisfacator.

Un spalator din sarma abraziv reprezinta un produs absolut necesar, ce indeparteaza chiar si cele mai profunde murdarii de pe suprafete, lasandu-le curate si ingrijite.

  1. Mopurile

 Atunci cand procesul de curatenie se apropie de sfarsit, ultimul aspect ce trebuie avut in vedere este lustruirea podelei. Pentru ca munca fizica sa fie simplificata, ajutorul mopurilor este binevenit, mai ales daca sunt umezite cu apa si un detergent profesional. Acestea sunt accesibile ca pret si se pot inlocui frecvent, ori de cate ori e necesar.

  1. Odorizantii

Atunci cand procesul de curatenie si de igienizare a luat sfarsit, nu ramane decat sa se aeriseasca in interior, iar mai apoi sa se utilizeze un odorizant. Aerul se va improspata astfel, iar ambientul va deveni unul mult mai placut. De altfel, in functie de preferintele fiecaruia, se vor alege si aromele odorizantilor. Printre cele mai populare se numara insa cele marine, florale, de pin si antitabac.

Toate aceste produse vor ajuta orice gospodina sa duca la bun sfarsit, rapid si eficient, misiunea  de a curata si igieniza interiorul casei.