Uscatoarele de maini sunt deja aparate foarte populare. Nu sunt folosite din comoditate, caci actiunea lor de uscare este una importanta din simplul principiu de a nu mai atinge nimic, dupa igienizarea si dezinfectarea mainilor.
Le veti observa indeosebi in institutii, bai de birouri, in spatii publice, in unitati de cazare si nu numai. Insa mai putin in mediu privat, intim al casei. Explicatia este una cat se poate de simpla si tine de faptul ca baia proprie este tranzitata numai de familie, ceea ce face ca riscul de contaminare cu diversi virusi sa fie minima. In orice caz, poate ca si caminul dumneavoastra are nevoie de o astfel de dotare cu uscator, la baia personalului sau cea destinata vizitatorilor.
Avantajele de folosire ale unui uscator de maini
Uscare rapida. Desigur ca acest aspect este in stransa legatura cu puterea in sine a aparatului, cu viteza sa, insa cert este ca uscatorul isi face treaba rapid, folosind aer cald. Alaturi de alte avantaje, acest aspect reprezinta un plus pentru orice utilizator.
Nu mai este nevoie de un prosop de hartie sau textil, ce odata umezit inmulteste bacterii si este necesar a fi frecvent inlocuit. In plus, scuteste de cheltuieli frecvente, insemnand prosoape de hartie de unica folosinta ce nu mai sunt cumparate atat de des sau chiar deloc.
Este mai igienic. Uscatorul de maini indeplineste misiunea de uscare, fara ca mainile sa mai atinga altceva dupa spalare. Acest lucru favorizeaza mentinerea mainilor curate si igienizate.
Sigur de folosit de catre orice clasa de utilizatori. Din acest punct de vedere, nu exista probleme nici macar cand vine vorba de copii. Aparatul nu are nevoie de setari sau de orice fel de butonare pentru activare sau oprire, ci functioneaza pe baza de senzori – cand mana este sub aparat, acesta se activeaza si se opreste singur.
Uscatoare de maini de la Clinit


Pentru cei interesati de astfel de aparate, oferta de la clinit.ro este una diversificata. Aparatele sunt destinate a fi folosite un timp indelungat si ca drept dovada a eficientei acestora, garantia isi spune si ea cuvantul – este vorba de 6 sau chiar 10 ani la unele modele.

Saniflow – acest model il recomandam in cazul celor care isi doresc complexitatea unui aparat. Spre exemplu include si un cap mobil, ceea ce il ajuta sa ofere uscare atat pentru maini, cat si pentru alte zone, a fetei spre exemplu. Este din inox, rezistent, eficient si antivandalism. Deci se poate instala cu succes in zone de trafic intens, zone publice, fara riscul de a fi o investitie pierduta la primele tentative de distrugere.
Speedflow – asa cum si numele ii sugereaza este vorba de un aparat ce ofera uscare rapida. Timpul optim este intre 8 si 12 secunde, cea mai rapida cale fata de alte uscatoare de maini. Alte caracteristici implica aceleasi avantaje de a nu putea fi vandalizat ori design-ul sau compact.
Mediflow – o alta alternativa este cea a acestui tip de model care are capacitatea de a reduce din consumul de energie. Acesta se adapteaza cu temperatura in functie de mediul ambiental. Sistemul sau inteligent face ca aparatul in sine sa castige puncte de popularitate datorita avantajelor pe care le prezinta.
Una peste alta, uscatoarele de maini sunt utile, sunt avantajoase si pot usura o munca aparent banala. Insa merita, fac parte din categoria de dotari moderne si sunt asadar tot mai des alese sa faca parte din dotarea unei bai. Cand te-ai hotarat la aceasta achizitie, clinit.ro te asteapta cu o varietate de produse. Oferta de pret te va surprinde.